Ferretería PITARCH

Vaya al Contenido

Menu Principal

Informació

 

Informació sobre la nostra botiga.
Ferreteria PITARCH fou fundada per en Rafel Pitarch i Perez en l'any 1946; El primer local contaba de 15 metres cuadrats i la seua dedicació inicial fou ademes de la ferreteria, la drogueria, per a posteriorment i d'acord a l'evolució de les necesitats se va especialisar en el camp de la ferreteria prestant especial atenció als camps de tornilleria, ferrageria i ferramenta de camp i ebanisteria.
Actualment la nostra ferreteria esta ubicada en l'avinguda Blasco Ibáñez, 83 ; donant servici a una població de 13.292 habitants (segons l'informació facilitada per l'ajuntament d'Albal, en l'any 2002) que cada dia va en aument.L'establiment es atés en mostrador i autoservici ab una implantació moderna i ecològica dels productes, incorporant ademes de la propia image la de la cadena FerGrup/Grup Coinfer.
Disposem aixina mateix de al voltant de 25000 referencies de productes, depositats la major part d'ells en el centre distribuidor Coinfer S. Coop. Ltda. , al qual pertanyem des de a primeries que se va fundar.

Regreso al contenido | Regreso al menu principal